17-jarige Harry Allen op schema voor Zwolse GP volgend jaar

2018-10-19T17:20:58+02:0019 oktober 2018|

Hij is nog te jong om mee te mogen doen aan de CSI3* Grote Prijs op zondagmiddag, maar Harry Allen klopt al aan de deur. Hij won vrijdagmiddag op Jumping Zwolle de CSI3* Hendriks Hoveniers Prijs op 1.45m niveau met Dis Moi Tout De Clairbois (v. Ugano Sitte).

“Nog één jaar en dan ben ik achttien en mag ik de Grote Prijs hier rijden. Mits ik natuurlijk weer een uitnodiging krijg, want ik mocht nu starten omdat mijn broer Bertram ook kwam rijden”, vertelt Harry Allen, net als zijn oudere broer een geweldig talentvolle springruiter uit Ierland en gevestigd is in Duitsland.

“Ik rijd vooral tweesterren concoursen en eens in de maand landelijk. Zo’n dikke proef als deze had ik nog niet gewonnen. Dit paard kochten we vorig jaar van Angelica Augustsson Zanotelli. Ik had er begin dit jaar al een junioren Grote Prijs mee gewonnen en vorige week waren we tweede in een rankingproef in Moorsele. Hoe meer hij springt, hoe beter hij wordt. Ik ben echt blij met de overwinning en dat op zo’n super concours.”

Peter Olthof, die zeer constant presteert op Jumping Zwolle, meldde zich als nummer twee met Dokyra Fortuna (v. Canturano). De Amerikaan Lucas Porter, winnaar van gisteravond, werd derde met Cassina (v. Collado), voor Jarno van Erp en Stefanie Heins. Bertram Allen werd zesde.

Jumping Zwolle bezoeken?

Kijk hier voor het programma en de entreeprijzen

Adres

Stichting Jumping Zwolle
p/a Heesweg 41
8102 NB Raalte

Volg ons

Hoofdsponsoren

Pin It on Pinterest

Share This