Onori Fashion Partner van Jumping Zwolle

2018-10-15T09:29:07+02:005 oktober 2018|

De crew van Jumping Zwolle zal binnenkort herkenbaar zijn door hun mooie outfit, gesponsord door Onori. Onori is kledingspecialist van Nederlandse bodem met roots in de hippische wereld. Naast standaard en custom made kleding levert het bedrijf ook diverse paard gerelateerde artikelen. Zo zijn ook de dekens voor de winnende paarden door Onori ontwikkeld.

De afgelopen jaren heeft Onori zich intensief en succesvol toegelegd op de hippische markt. De breedte van het kledingpakket sluit goed aan bij de diverse wensen van de verschillende beroepsgroepen in de hippische wereld. Kom gerust kijken in de Onori stand tijdens het evenement.

Over Onori
“Onori is gespecialiseerd in het starten, begeleiden en managen van corporate kledingtrajecten. Het klantenportfolio is zeer divers en we hebben ons succesvol toegelegd op het kleden van personeel van productie- en automotive bedrijven. Daarnaast hebben we veel relaties uit de hippische sector aan ons weten te binden”, vertelt Alfred Vaessen uit Wezep.

“We plaatsen logo’s op standaard kleding of ontwikkelen vanaf de tekentafel binnen de corporate huisstijl een kledingstuk of complete kledinglijn. Onori beschikt over een eigen creatieve design studio en grote textielkennis. De uitdaging is om de huisstijl te vertalen en te bewaken verrassende kledingcreaties.”

“Wij vinden duurzaamheid en milieu van groot belang bij de productie van onze kleding. Deze vindt plaats bij gecertificeerde partners waar gewerkt wordt met respect voor mens en natuur.”

Ondersteuning jong talent
“Het ondersteunen van jong talent is een belangrijk missie onderdeel en het vormt de basis van onze samenwerking als partner van JongKWPN. Daarnaast is Onori als supplier van de KNHS nauw betrokken bij het ondersteunen van het KNHS Young Leaders program.”

“Naast Jumping Indoor Maastricht, NK springen-Mierlo, Indoor Brabant, WK-Jonge dressuurpaarden en Jumping Amsterdam zijn we trots om ons ook voor de komende jaren te verbinden aan Jumping Zwolle.”

Jumping Zwolle bezoeken?

Kijk hier voor het programma en de entreeprijzen

Adres

Stichting Jumping Zwolle
p/a Heesweg 41
8102 NB Raalte

Volg ons

Hoofdsponsoren

Pin It on Pinterest

Share This