‘Topprestatie: Jumping Zwolle zet regio internationaal op de kaart’

2018-10-15T09:34:43+02:00

René de Heer: wethouder van o.a. economie, sport en Regio Zwolle van de gemeente Zwolle
Ik ben er ontzettend trots op dat Zwolle in oktober het middelpunt van de internationale hippische springsport wordt. Ik vind het echt een enorme pluim waard dat de organisatie dit kwalitatief hoogstaande evenement naar de IJsselhallen heeft weten te halen. Dat gaat niet zomaar, daar is keihard voor gewerkt. Alle lof dan ook voor Gaston Sporre, Jonny Roelofsen, Teus van de Brink, Jeroen Dubbeldam en hun team.

Natuurlijk weet ik allang dat wij in onze regio in staat zijn om topprestaties te leveren. We staan niet voor niets in vele landelijke top 10 lijstjes. Dit is dé plek voor innovatieve ondernemers, succesvolle MKB’ers en zelfstandige professionals. Gezonde familiebedrijven, geworteld in en betrokken bij de regio en al haar inwoners.

Een evenement als Jumping Zwolle past perfect in dit plaatje. Het zet ons niet alleen nationaal, maar ook internationaal op de kaart. Dit past bij onze gezamenlijke ambities om verder te groeien. Het college van B en W van Zwolle ondersteunt dit evenement dan ook van harte.

Ook u kunt eraan bijdragen dat dit evenement een doorslaand en terugkerend succes wordt. Laten we daarbij ons geheim van goede samenwerking in het achterhoofd houden: in onze regio gunnen we elkaar succes en geven we elkaar de ruimte om te groeien.

Samen maken we het waar!

Graag tot ziens in de IJsselhallen.

Jumping Zwolle bezoeken?

Kijk hier voor het programma en de entreeprijzen

Jumping Zwolle bezoeken?

Kijk hier voor het programma en de entreeprijzen

Adres

Stichting Jumping Zwolle
p/a Heesweg 41
8102 NB Raalte

Volg ons

Hoofdsponsoren

Pin It on Pinterest

Share This