Toptalent uit Overijssel

2018-10-15T09:35:58+02:0025 juli 2018|

Overijssel is al decennialang geboortegrond voor internationale springruiters. Atleten als Gert-Jan Bruggink, de broers Schröder, Willem Greve, Marc Houtzager en natuurlijk Jeroen Dubbeldam maken dat de springsport hier zeer populair is. Jeroen Dubbeldam ervaart dat dagelijks en is daarom enthousiast als sportief directeur toegetreden tot de organisatie van Jumping Zwolle.

“Onze sport heeft internationale evenementen nodig om publiek, fokkers, sporters en bedrijfsleven te verbinden. Vooral in de eigenprovincie waar we sterk zijn, willen we ons natuurlijk laten zien aan het publiek. Ook kan daar kan nieuw talent zich ontwikkelen en de strijd aangaan in een internationaal deelnemersveld. Er is niets belangrijkers dan dat want ervaring is in mijn sport van cruciaal belang”.

Jumping Zwolle bezoeken?

Kijk hier voor het programma en de entreeprijzen

Adres

Stichting Jumping Zwolle
p/a Heesweg 41
8102 NB Raalte

Volg ons

Hoofdsponsoren

Pin It on Pinterest

Share This